Du är här

Viljero Gävle

Är du på jakt efter ett tryggt och stimulerande boende för en ungdom med omfattande omvårdnadsbehov? Viljero Gävle är ett boende som erbjuder en hemlik miljö med fokus på individens välbefinnande och utveckling.

Målgrupp

Hos oss välkomnar vi barn och ungdomar från 13 år, som tillhör personkrets 1 med speciellt behov av omsorg och stöd.

Läge

Beläget i natursköna Valbo, bara en kort 10-minutersresa från Gävle centrum, erbjuder Viljero Gävle en lantlig och fridfull atmosfär. Omgiven av vacker natur blir vår plats en fristad för lugn och ro, samtidigt som den är lättillgänglig för stadens bekvämligheter.

Om boendet

Vår ombyggda villa erbjuder fem nyrenoverade och individanpassade boenderum för våra ungdomar. Varje ungdom får en plats som är skräddarsydd för deras behov och personlighet. Utöver de privata rummen finns generösa gemensamma utrymmen inklusive kök med matplats, vardagsrum, allrum och en kreativ pysselhörna. Ute i trädgården finns gott om plats för lek och aktiviteter som fotboll, grillning eller bara att njuta av naturen.

Metoder

Hos Viljero Gävle arbetar vi med beprövade metoder som lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och AKK (Alternativ och Kompletterande Kommunikation). Vi strävar efter att skapa en trygg och stimulerande miljö där varje individ kan växa och utvecklas utifrån sina unika behov och drömmar.

Kompetens

Vårt team består av erfarna och välutbildade medarbetare inom vård- och omsorgsarbete. Vi erbjuder kontinuerlig handledning och stöd för att säkerställa hög kvalitet i vår verksamhet, som leds av en dedikerad verksamhetschef.

Välkommen till Viljero Gävle, där vi ser varje individ som en möjlighet och där omsorg och utveckling går hand i hand. Tveka inte att kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med placering eller rådgivning!

 

Adress till verksamheten:
Alborgavägen 24B
818 92  Valbo