Du är här

Daglig verksamhet

Olivia Omsorg erbjuder daglig verksamhet för dig som vill ha en stimulerande och utvecklande vardag med stöd av duktiga och kompetenta handledare. 

Våra Daglig verksamhet

Individanpassade lösningar

Vi utgår ifrån individens önskemål, förutsättningar och behov för att planera den dagliga sysselsättningen och träningen.

I dagsläget arbetar vi mycket med fastighetsskötsel, service till butiker, montering och transport, samt en konstverkstad för enklare hantverk, måleri och pyssel. Friskvård och motion såsom bad, gym och utomhusaktiviteter ingår också i dagsschemat. Del av arbetsdagen kan också bestå av kulturella aktiviteter som samhället erbjuder i form av teaterföreställningar, marknader och andra evenemang. Vi samarbetar även med några lokala företag där vi har möjlighet att bistå med supported employment, vilket innebär att du får möjlighet att arbeta hos en extern partner med stöd av handledare från oss. Vi strävar efter att hitta individanpassade lösningar och arbetsuppgifter och ser vikten av delaktighet i den egna planeringen så vi välkomnar även önskemål som faller utanför ovanstående ram.

Vi hoppas att du vill bli en del av vår dagliga verksamhet!