Du är här

Viljero Sandviken

Välkommen till Viljero Sandviken - där varje ungdoms välmående är i fokus!

Målgrupp

Vi öppnar våra dörrar för barn och ungdomar mellan 13 och 17 år, med en speciell inriktning på individer inom personkrets 1 med stort tillsynsbehov och utmanande beteenden. Hos oss är varje ungdom en värdefull del av vår gemenskap, och vi strävar efter att erbjuda en trygg och stöttande miljö där de kan växa och utvecklas.

Läge

Viljero Sandviken är idylliskt beläget i en stor villafastighet strax utanför Sandviken. Med närhet till både natur och stadsliv erbjuder vi en perfekt balans för våra boende. Goda kommunikationer till och från Sandviken gör det enkelt att nå oss, samtidigt som vår naturnära omgivning ger en känsla av lugn och ro. Dessutom finns Högbo bruk i närheten, vilket erbjuder en mängd aktiviteter för våra boendes nöje och rekreation.

Boendet

Vår villafastighet erbjuder en hemtrevlig miljö där varje ungdom kan känna sig som hemma. Med fem platser och generösa gemensamma utrymmen inklusive kök, vardagsrum, övernattningsrum för anhöriga och en rymlig trädgård finns det gott om plats för lek, gemenskap, grillning och aktiviteter.

Aktiviteter

Nära boendet finns också möjligheter till utomhusaktiviteter som bad, fotboll, minigolf och andra roliga aktiviteter som främjar gemenskap och välbefinnande. På boendet ordnas gemensamma och individuella aktiviteter. Vi verkar för att alla ska kunna delta i kultur- och fritidsaktiviteter. 

Metoder

Vi på Viljero Sandviken arbetar med beprövade metoder för att möta våra boendes individuella behov och utmaningar. Genom gemensamma och individuella aktiviteter strävar vi efter att främja delaktighet och skapa meningsfulla upplevelser för varje ungdom. Vår personal är välutbildad och erfaren inom vård- och omsorgsarbete och får kontinuerlig handledning för att säkerställa hög kvalitet i vårt arbete.

Kompetens

Vi är stolta över vår kompetenta personalgrupp som består av engagerade medarbetare med gedigen utbildning och erfarenhet. Med en verksamhetschef i spetsen leder vi arbetet mot att erbjuda bästa möjliga stöd och omsorg för våra boende. Kontinuerlig utveckling och lärande är en självklarhet för oss, och vi strävar alltid efter att vara i framkant när det gäller att möta våra boendes behov och önskemål.

Välj Viljero Sandviken för en trygg och kärleksfull miljö där varje ungdom får möjlighet att växa och blomstra. Kontakta oss idag för mer information och placeringsrådgivning!

 

Adress till verksamheten:
Högbovägen 298
811 92  Sandviken